П`ятниця, 19.04.2024, 15:51
Вітаю Вас Гість | RSS

НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія" №1 м.Ананьєва

Форма входу

Новини

 

Наша школа - найкраща!

                  Кожний, хто заходить у НВК «Загальноосвітня школа І-III ступенів-гімназія» №1 м.Ананьєва, захоплюється її старовинною архітектурою. Недарма ж у переліку об'єктів культур­ної спадщини Ананьївського району гімназія займає почесне місце. Зберегти кращі традиції навчально­го закладу та унікальний архітектурний стиль цієї старовинної будівлі — бла­городний обов'язок ниніш­нього покоління.

    Сьогодні у школі створено всі умови для успішного навчання.

    Гімназія має міцну матеріальну базу: 3 комп'ютерних класи, є дос­туп до мережі Інтернет, є CD-плеєр, відеомагнітофон, музичний центр, мультимедійна дошка з проектором, дві спортивні зали, їдальня, технічні приміщення.

          Приємно відзначити, що більшість учнів підтверджують доб­ру підготовку і демонструють ґрун­товні знання з усіх предметів. Шко­лярі мають можливість відвідувати спортивні секції, гуртки художньої самодіяльності. Вони відвідують спецкурс, де вивчають риторику, поетику, креслення, світ предметів у мистецтві, основи комп'ютерної грамотності. З 5 класу учні поглиблено вивчають українську мову та літературу, крім англійської мови будуть вивчати  німецьку мову.

Згідно концепції профільного навчання десятикласники навча­ються у класах української філології. І як результат цієї співпраці, усі випускники-одинадцятикласники успішно складають ЗНО та  вступають до вищих навчальних закладів.

У школі навчається 553 учні в 30 класах. Серед них є переможці обласних, районних предметних олімпіад, Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Навчають їх 45 педагогів, з них 32 — вищої категорії, 8 мають звання «вчитель-методист», 12 — «старший вчитель». Кожного року колектив поповнюється молодими спеціалістами.

У школі-гімназії до кожної ди­тини ставляться, як до особистості, де вона всебічно розвивається і зро­стає у турботі і любові. У взаєминах учителя з учнем ми бачимо, насам­перед, не учня, а дитину з усіма її проблемами й особливостями.

 

Як директорові гімназії, мені багато разів до­водилося вести діалог з батьками, який починався з фрази: «Ми вирішили віддати нашу дитину до вашої гімназії...»

Тож вибір школи — реальність!

Вибір майбутньої альма-матер для дитини є надзвичайно відповідальною справою.

З чого починати вибір школи?

      Це звернути увагу на якість роботи школи: статистичні результати участі учнів у предметних олімпіадах, підсумки зовнішнього тесту­вання, показники участі школи в різноманітних конкурсах.

           Також однією з умов є відвідування школи, де має навчатися першокласник. Пройдіться тихими шкільними коридорами, зверніть увагу на манеру поведінки учнів, на стосунки між вчителем та школярем. Ще поспілкуйтеся  з недавніми випускниками цієї школи, від них ви дізнаєтеся багато корисного.

           І остання порада: все, про що Ви дізнаєтеся при пошуку вибору школи, має знати і Ваша дитина.

Надія Гончарук

 директор НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-

гімназія» № 1 м.Ананьєва

 

Відбулася щорічна зустріч учнів школи з представниками ДАІ     

/11_lutij_2015/zustrich_DAI.doc

 

"В книгах зібрано незліченні багатсьва людського досвіду.

Отже, частіше заглядайте до скарбниці духовності - книг,

з яких б,є невичерпне джерело мудрості"

Відбувся відкритий виховний захід до Дня бібліотек 30.09.2014 р.

/11_lutij_2015/Den_bibliotek.doc

В 2012 р. в рамках програми "Народний бюджет" з ініціативи губернатора Одеської області Едуарда Леонідовича Матвійчука при підтримці голови районної ради Балана М.О., голови районної державної адміністрації Сербіна В.В., першого заступника голови районної державної адміністрації Осадчого І.М., начальника відділу освіти Колойденка М.В. виконано ремонтно-реставраційні роботи будівлі гімназії.

Екскурсія по оновленій школі

 
Центральний вхід
 
Коридор першого поверху
 
Мармурові  сходи між першим та другим 
поверхами центральної будівлі
    
  
Окраса школи - актова зала
 
      
Вишукані каміни школи
 
         
Кабінети школи з новими мебляим
 
 
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz