П`ятниця, 19.04.2024, 09:13
Вітаю Вас Гість | RSS

НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія" №1 м.Ананьєва

Форма входу

Спорт

 

Кожного року, традиційно для гімназії, 6 грудня свою спортивну підготовку мають змогу показати юнаки, учні 9-11 класів, адже вони у середній школі з величезним захопленням спостерігають за цими змаганнями і мріють швидше потрапити до старшої школи, щоб показати всі свої набуті можливості та помірятися силами один з одним...

/2017_04_janvarj/Junak/naysilnishiy_yunak.docx

Свято Олімпійського прапора

/26_02_2016/olimpijskij_prapor.docx

  

  

Змагання з футболу

/26_01_2016/statti/futbol.docx

Змагання "Найсильніший юнак школи"

 

    

  

  

З уроків "Захист Вітчизни"

 

 

 

Змагання по міні-футболу

Змагання з футболу, незалежного від  масштабу, є невід’мною частиною навчально-тренувальної роботи. Велике їхнє виховне значення, оскільки змагання розвивають не тільки фізичні якості, але й морально-вольові: наполегливість, силу волі в досягненні перемоги, колективізм. Так, 17 вересня 2015 року в рамках «Олімпійського уроку» проходили спортивні змагання по міні-футболу між збірними командами учнів 10 – 11 класів та вчителями НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії» №1. На шкільному майданчику зібралося чимало вболівальників, адже кожному було цікаво, що переможе юність чи досвід. Хоча і рахунок гри був 3:3, але всі зрозуміли, що переможених в спорті немає і всі учасники команди хлопців у складі: Богданова Я., Смоляра Е., Шпака Р., Крижановського К. та команди вчителів: Ткача В.Д., Косюги В.І., Жуматія Р.В., Антропова В.Г., Пасанецької Ю.С. отримали задоволення від гри.

Козацькі забави - 2015

/31_01_2015/kosaz.docx

Спортивне життя школи за лютий-березень 2013 р.

Лютий і березень за традицією  – найбільш насичені спортивними змаганнями місяці в НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» № 1 м.Ананьєва.

Серед учнів п’ятих, шостих та сьомих гімназійних класів були проведені змагання «Веселі старти». Серед козацьких класів — «Козацькі забави ».

Спортивні зустрічі показали, що діти із задоволенням беруть участь у різного виду змаганнях, де виховується  колективізм, взаємодопомога, де випробовуються друзі.

Не було переможених та переможців, бо, як завжди, перемагає дружба та спорт.

Змагання учнів  десятих-одинадцятих класів були присвячені Дню Захисника Вітчизни. Тут було на що подивитись, адже змагались найсильніші юнаки школи. Було встановлено два рекорди школи: Віктор Сорочинський, учень 10 класу, вижав гирю 16 кг 51 раз, Ілля Брусенко, учень 11 класу, підтягнувся на перекладині 30 разів.

З успіхом відбулась першість школи з волейболу. Стимулом для переможців цих змагань учням 4(8)-Б класу є товариська гра зі збірною вчителів.

Бажаю перемоги сильнішим!

 

 
Юні баскетболісти
21 лютого відбулась товариська зустріч між командами Балтського педагогічного училища та НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» № 1 м.Ананьєва з баскетболу серед юнаків та дівчат. Перемогла дружба та рух за здоровий спосіб життя. Студенти училища познайомились із пам’ятками нашої школи та міста. Учнів же цікавило студентське життя та умови вступу до даного навчального закладу.
 

 

Тато, мама, я - спортивна сім'я!

Наші наймолодші учні вже змалку повинні відчувати, наскільки важлива роль родини у житті людини. Тому й стало традицією проводити в НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» № 1 м.Ананьєва різноманітні розважальні заходи із залученням батьків. Недарма Наталя Михайлівна Яремчук (класний керівник 3(7) класу) вирішила провести цей захід 6 грудня , в День Збройних Сил України, щоб ще раз довести, які сильні, витривалі та єдині духом наші родини.

Отже, конкурс «Тато, мама, я — спортивна сім’я» розпочався  дружнім привітанням та представленням родин Краснюків (тато — Ігор,  мама — Олена , донька Валерія) та Матвієнків (тато —  Сергій, мама — Альона , донька Аліна). 

    

Обидві команди демонстрували справжній бійцівський характер і приймали участь в конкурсах  відповідально і , водночас, з легкістю. Різноманітні цікаві конкурси допомагали проводити вчителі фізичної культури Ткач Василь Дмитрович та Косюга Василь Іванович під музичним супроводом вчителя музики Жуматія Романа Володимировича.

Визначити переможця членам журі  були нелегко, адже і дорослим , і малим всі випробовування були під силу.  І де не виходило силою, на допомогу приходили гумор та невимушеність.

Дуже важливим елементом у прагненні команд до перемоги була і активна підтримка уболівальників — однокласників та їх батьків. І хоча з мінімальною перевагою перемога дісталася родині Матвієнків , їхні суперники виглядали такими ж задоволеними і щасливими. Обидві родини отримали масу позитивних емоцій від щирого спілкування і захоплюючої боротьби.

Заступник директора

 з виховної роботи

Ірина Олександрівна Бахмутян

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz